مجله اینترنتی تابناک باتو

چهار همایش ایمپلنت، در سال 1386 (دوهمایش) و درسال های 1387 و 1391 هرکدام یک همایش برگزار گردیده که در هرکدام سه روز کامل آموزش ایمپلنت با موفقیت کامل انجام شده است. انجمن دندانپزشکان عمومی ایران برای برگزاری باز آموزی های آموزش های مدون برای تامین امتیاز و صدور پروانه مطب فعالیت دندانپزشکان ، بازبینی دوره های بازآموزی مدون را در دستور کار قرار داد. سه همایش اکلوژن و TMD که از موضوعات پیچیده و گره کشای دندانپزشکی در سال های 1387،1386و 1389 برگزار گردیده است. در یکی از بزرگترین اقدامات انجام شده این انجمن با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 29 بازآموزی کلاسیک موجود به 79 بازآموزی به روز ارتقا داده است. این بازآموزی یکی از بهترین راه های آموزش علوم جدید دندانپزشکی در سطح جهان می باشد. دوره های ایمپلنت پیشرفته و پروتز ایمپلنت نیز در دستور کار است که بزودی برگزار خواهد شد. نیز انجام شده است و به همین طریق در ادامه تمام کشور تحت پوشش این انجمن قرار خواهد گرفت.این تاریخچه موجزی از برخی فعالیت های این انجمن میباشد که امیدواریم هر روز بیشتر و بهتر گردد.

2. عضویت در انجمنها اختیاری است.

پیرو اطلاعیه جامعه علمی دندانپزشکی ایران (انجمن علمی دندانپزشکی ایران سابق) کاندیداتوری هیئت مدیره و بازرس اعلام گردید. با این مصوبه این افراد از حق کاندیداتوری محروم میشوند. ممکن است کسانی سالها عضو انجمن بوده باشند ولی به دلایلی در سه سال پیاپی حق عضویت را نپرداخته باشند. درباره ی جراحی کیست دندان بیشتر بخوانید. عضو شدن و پرداخت عضویت اختیاری است و اجباری کردن آن در انجمن با فرمول پرداخت عضویت در سه سال متوالی با مفاهیم حضور داوطلبانه در انجمن مغایرت مطلق داشته و خلاف میباشد. 2. عضویت در انجمنها اختیاری است. با توجه به موارد ذیل که از مصادیق بارز سلب عدالت و نقض حقوق برابر و اصل اختیار میباشد، ما امضاکنندگان ذیل جهت احقاق حق ضایعشده، تقاضای حذف موارد سلبی ثبت نام کاندیداتوری هیئت مدیره و بازرس را داریم. 3. این مصوبه ( سه سال متوالی) بر اساس اعلام رئیس کمیته انتخابات، مطلق و قطعی است و احراز آن شرط تأیید صلاحیت در کاندیداتوری است.

مجله جامعه دندانپزشکی غرب تهران

وی تأکید کرد: «مهمترین گروهی که میتواند به شکل عملی رسالت دندانپزشکی پیشگیری را از پایه شروع کند، دندانپزشکان کودکان هستند و اگر قرار باشد این کار انجام شود باید از دانشگاهها شروع کنیم. دکتر بهمن سراج در پایان سخنان خود از برگزاری کنگره 19 انجمن دندانپزشکی کودکان در شیراز خبر داد. قسمت بعدی مراسم افتتاحیه به سخنرانی دکتر مرتضی مصفا، از پیشکسوتان دندانپزشکی ایران درباره تاریخچه رشته دندانپزشکی کودکان ارائه داشت. وی درباره سابقه دانشگاهی این رشته، افزود: «آقای دکتر کاظم مهرداد از پیشکسوتان رشته دندانپزشکی کودکان و بنیانگذار بخش اطفال دانشکده دندانپزشکی دانشگاه ملی شهید بهشتی است. ریاست وقت دانشکده دندانپزشکی، آقای دکتر محسن سیاح در تاریخ 26 اردیبهشت 1344 ریاست بخش اطفال را به عهده آقای دکتر مهدی میزانی گذاشت که او هم در بهمن 1348 بازنشسته شد. در ادامهی مراسم، دکتر علی رشیدیان، رئیس کنگره و دکتر سارا توسلی، دبیر علمی، توضیحاتی درباره مضمون، نحوه سفارش و دریافت مقالات، تعداد مقالات پذیرش شده و محورهای مطالب ارائه شده در این کنگره توضیحاتی ارائه دادند. چرا که تا زمانی که نگاه دانشگاهها درمان گرا باشد و نگاه خود را در حوزه پیشگیری تغییر ندهند، ما همچنان در همین مسیر فعلی باقی خواهیم ماند و باید بودجههای سنگینی را صرف درمان کنیم. دکتر مرتضی مصفا در پایان گفت: «در دهه 1340 به جای کرسی استادی، گروههای دانشگاهی تشکیل شد و نظام آموزشی به نظام واحدی تغییر پیدا کرد. وی خاطرنشان کرد: «در آن دوران بخش اطفال وابسته به بخش ارتودنسی بود و هر دو یک گروه بودند و یک مدیر گروه داشتند. اولین مدیر گروه ارتودنسی اطفال، استاد دکتر حسن ریاض است که سال 1347 بازنشسته شد. در زمان ریاست دانشگاهی آقای دکتر بهمن یزدی صمدی، 21امین رئیس دانشگاه که مصادف با سرپرستی آقای دکتر فاضل در دهه 60 بود، گروه ارتودنسی از اطفال جدا شد و هر یک مستقل شدند. ارتودنسی و اطفال، یک گروه بودند و یک مدیر گروه داشتند.

مجله جامعه دندانپزشکی تهران

در دوره قاجاریه طب ایران به تدریج از سنتی به اروپایی تبدیل گشت و بنظر میرسد طب مدرن ایران نیز از مدرسه دارالفنون آغاز شده است. شارپی از نام دستگاهی به نام شارپ گرفته شده که این روکشها توسط آن ساخته میشد. پوسیدگیهای دندانی، دندانهای تغییر رنگ یافته بر اثر ضربه، دندانهای شکسته و فضاهای بیدندانی (ناشی از کشیدن دندان) همه توسط روکشهای طلا که توسط زرگرهای ماهر ساخته میشد ترمیم میگشت. کشیدن دندانها توسط دلاکهای حمام و سلمانیها و بدون بیحسی به نحوی بسیار دردناک و وحشت آور انجام میشده و گاهی سلمانیها این کار را بصورت دوره گرد در محلات انجام میدادند. مانند روغن نخود، آب پیاز، شیره انجیر، تریاک و برای رفع آبسههای دندانی از صمغ کتیرا و باقلا و آرد گندم سرخ شده در روغن استفاده میکردند. تأسیس و افتتاح رسمی دارالفنون تهران در سال 1228 ه.ش توسط امیر کبیر صدر اعظم ناصرالدین شاه انجام شد و سرآغاز معرفی نظام جدید آموزش و از اقدامات مهم فرهنگی کشور میباشد. این روکشها را استامپ یا استامپه و یا شارپی مینامیدند. برای دریافت اطلاعات جالب درباره ی فضا نگهدار بند و لوپ لینک های رنگی را دنبال کنید.

مجله جامعه دندانپزشکی قشم

زنان ارمنی در ایران همانند وضعیت اجتماعی سایر زنان در ایران در طول دورههای مختلف تاریخی و فرهنگی متفاوت بودهاست. در طول قرنهای هفدهم تا بیستم میلادی فرهنگ بومی ارمنیان فریدن تأثیرات خواسته و ناخواسته? بسیاری را از فرهنگ و هنر ایرانی پذیرفتهاست. پوشاک زنان ارمنی منطقه? فریدن در تمام روستاها دارای یک شکل و الگوست. زنان ارمنی بعد از دوران مهاجرت نقش اساسی در سیاست، علم و دانش، موسیقی، سینما، نقاشی، تئاتر، چاپ و نشر، معماری و شرکت در جنگ ایران و عراق و غیره داشتند. دختران بین سنین کودکی تا اواخر نوجوانی از «چین شابیک» یا در اصطلاح پیراهن چین دار با رنگهای شاد و پیش بند استفاده میکردند. تنوع پوشاک زنان در سرپوشها، تنپوشها و زیورآلات و تزیینات وابسته به آنان به مراتب بیشتر از پوشاک مردان است. این لباس لباسی است که زنان ارمنی در زمان مهاجرت به ایران آن را به تن داشته و سالها در حفظ و نگهداری آن تلاش کردهاند.

خانه از پای بست ویران است…

بعد. الآنکه دیگه هر لابراتواری یه یونیت گذاشته و دندون تراش میده… باید پذیرفت که درمان ارتودنسی ثابت گذشته از پیچیدگی تکنیک یک تفاوت ماهوی با دیگر درمانهای دندانپزشکی داره و اون طول دوره چند ساله درمان هاست بنایراین اموزش ان در کوریکولوم اموزشی 6 ساله عمومی نمیگنجه. توسط امثال دکتر نبی روی بیماران مدل! چون شما باید برای رسیدن به اجتهاد حداقلی دست کم 20 تا 30 کیس متنوع خاتمه یافته را در فضایی اکادمیک و تحت نظارت تجربه کنید نه به صورت ازمون و خطا و طی چند ماه! کافی است در گوگل به زبان انگلیسی جستجو کنید. صحبت دکتر ناصری هم هیچ ضمانت اجرایی نداره ولی این نکته را فراموش نکنیم که دهان و دندان بیمار جولانگاه هماورد و زورازمایی نیست. دندانپزشکان گرامی میتونن هر کاری بکنن و اتفاقا میکنن. آقای دکتر! درمورد اینکه در هیچ کجای دنیا ارتو ثابت در برنامه آموزش دندانپزشکی عمومی گنجانده نشده کاملا با شما مخالفم. خانه از پای بست ویران است… اتفاقا بر عکس نظر شما در اکثر دانشگاهها این مورددر کوریکولوم آموزشی عمومی وجود دارد.

سید امین موسوی متولد 1362 در شهرستان آذرشهر و متخصص پروتزهای دندانی است. موافقت اصولی دانشکده دندانپزشکی آزاد تبریز سال 94 صادر شد و همان سال اولین گروه دانشجویان با ظرفیت 24 نفر از طریق کنکور سراسری در آن مشغول به تحصیل شدند. آقای دکتر موسوی! چند روز پیش شاهد راهاندازی و افتتاح رسمی کلینیک آموزشی درمانی و ویژه تخصصی دانشکده دندانپزشکی آزاد تبریز بودیم. این در حالی است که این دانشکده تا چند ماه پیش به شدت درگیر بحران و اعتراض اساتید و دانشجویان بود و در آستانه انحلال قرار داشت. در فرصت کوتاهی که تا پرواز به تبریز داشت گفتگویی کوتاهی با او داشتیم درباره حاشیههای دانشکده آزاد تبریز و چند و چون عبور از بحران و البته موفقیت در انتخابات انجمن دندانپزشکی ایران. چگونه این روند قهقرایی به نظم و انسجام تبدیل و دانشکده دندانپزشکی به قدری مهم شد که رئیس عالی دانشگاه آزاد، جناب دکتر طهرانچی، در مراسم افتتاح کلینیک درمانی آن حضور پیدا کرد؟ دکتر امین موسوی در یک صبح بارانی در تهران میهمان تحریریه ماهنامه نگین دندانپزشکی بود.

دندانپزشکان عضو انجمن صنفی کارفرمایی دندانپزشکان گیلان مصداق بارز این موضوع هستند. به همین مناسبت گفتوگویی را با دکتر «عظیم قلیزاده شفتی» رئیس هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی دندانپزشکان گیلان انجام دادیم که به شرح زیر است. تنها در همین دوره چیزی بالغ بر 700 کودک اعم از دانشآموزان استثنایی آموزش و پرورش و آنهایی که در مجموعههای بهزیستی سراسر استان گیلان بستری بودند را ویزیت و تحت درمان و خدمات دندانپزشکی قرار گرفتند. ذاتا هر دو مجموعه علمی بودند و با برگزاری کنگرههای درخور، نیازهای علمی جامعه دندانپزشکان را به خوبی ساماندهی میکنند، اگرچه در بزنگاهها پیگیر مسائل و موضوعات صنفی نیز بودند، اما به نظر هرگز کافی نبود. ارتباطات و تعاملات انجمن صنفی کارفرمایی دندانپزشکان گیلان و کارگروه خیریه آن با سایر مجموعهها و ادارات چگونه است؟ ابتدا در مورد انگیزه تشکیل انجمن صنفی کارفرمایی دندانپزشکان گیلان کمی توضیح دهید؟ همچنین با سازمان تامین اجتماعی نیز ارتباطات خوبی برقرار کردیم و تاکنون نشستهایی را به صورت پرسش و پاسخ با کارشناسان دارایی، اداره کار و تامین اجتماعی برای آگاهی بخشی به همکاران برگزار کردهایم.

ما باید بتوانیم از نظر دانش خودمان را بهروز کنیم و در سطح خوبی نگه داریم. شاید نیاز به تحولاتی در سطح وزارت بهداشت باشیم تا با تعامل بیشتر و سیاست گذاری مناسب بتوانیم بر تصمیمات تأثیر قاطعی داشته باشیم و بر مشکلات جامعه دندانپزشکی فائق آئیم. پاسخگویی را به مسئولان واگذار میکنم و امیدوارم صادقانه به این سوال پاسخ دهند چرا که این یک مسئله مهم در مورد کشور عزیزمان است. بنده در مقام مقایسه کیفیت زیرساختی و آموزشی دانشکدههای دندانپزشکی کشور و کشورهای اطراف نیستم، ولی آیا در یک سطح هستیم؟ البته غرض از طرح موضوع بحث بر سر تعطیلی این دانشکدهها نیست بلکه میخواهیم کیفیت آموزش علمی و عملی فراگیران این رشته همگام با پیشرفت های روزو جهانی این رشته را فراهم کنیم. در پایان به مسئله تکنسینهای سلامت دهان و دندان اشاره میکنم . این خدمات پیشگیرانه توسط کاردانهای بهداشت ارائه میشود که در گذشته نیز به موضوع آن ورود کردهایم.